نویسنده اشکان ارشادی 

در پایان محل معرفی لینکهای مفید آمده و اینجا تنها برای معرفی وب هست.

بچه‌هایی که مایلنند و خودشان می خواهند ، میتوانند مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران ، درخواست برای معرفی وب خود بدهند. 

برخی را که می شناسم خودم به مرور اضافه میکنم. ولی بازهم رضایت خیلی مهم است! 

هرکس مایل است ، زیر این مطلب ، با نظری به معرفی وب خودش بپردازد. 

در نظری ، وب خودش را با زبان خودش معرفی کند و خصوصیات وب خودش را بازگو کند.

دو نظر پشت سرهم تایید می‌کنم.

در طی نظری بخوبی ، جامع و فشرده ، خصوصیات وب خود را برشمارد و بگوید در چه موضوع و راستایی قرار دارد.

این معرفی هیچ سودی بحال اینجانب ندارد.

بچه های بلاگستان بیان ، همچنین می توانند بصورت متقابل دنبال کنند. 

این معرفی تنها با هدف معرفی وب دوستان این فضا صورت گرفته و نفعی بحال اینجانب ندارد. 

وب ها مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران باشند. 

معرفی وب توسط اینجانب به معنای تأیید محتوا و فعالیت وب نیست و هر وبی خودش مسئول محتوایش چه نیک و چه بد است. 

وب اینجانب ، هیچ مسئولیتی در قبال وب های معرفی شده ندارد. 

وب اینجانب ، از آنجا که تا کنون در جهت ارتقای اطلاعات عمومی قدم برداشته ، تنها از وبهای معرفی شده درخواست دارد تا در راستای کارشان دیگران را نیز یاری کنند و بخوبی پاسخگوی سؤالات دیگران باشند. 

معرفی وب ها هیچ شرط و مسئولیتی از لحاظ زمان و غیره و غیره ؛ برای اینجانب ایجاد نمی‌کند و چنانچه وبی در خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران قدم بردارد به قید فوریت حذف می‌شود و در صورت اصلاح می تواند دوباره درخواست دهد. 

فعالیت وب ها و وبسایتها با مخاطبانشان! تنها میان آنهاست و نباید موضوعی را متوجه وب اینجانب کنند. 

شیوه معرفی و زمانبندی و ترتیب و غیره و غیره ، تابع زمان و مکان خودش است و چنانچه در متن پست وبی را معرفی کنم در ید اینجانب می باشد. 

وب ما ، بنا به ملاحظات مختارست به حذف و عدم تایید و یا اصلاح نظرات. 

مقدمه ای دو خطی در مورد وبش بنویسد و ارائه دهد. 

برای دیده شدن وبش ، زیر پستهای دیگر من نظر مرتبط با پست بگذارد و اگر در بلاگستان بیان هست ، وب اینجانب را دنبال کند که متقابلا دنبال می شود./ ( ترجیحا از موضوعات دینی فاصله بگیرید و از طرح سوال دینی پرهیز کنید. نظری اجتماعی یا پرسشی تاریخی و زبانی بهمراه انتقاد و پیشنهاد . ). 

وبهای دیگر سرویسها ، نیز می توانند با نظری کامل ، وب خودشان معرفی کنند و حتما در جعبه نظر وب خود را وارد کند. 

ترجیحا ، www  را نیز بنویسد و برای بهتر شدن در متن نظر هم آدرس خود بگذارد. 

محل معرفی لینکهای مفید شما ،،،،،، یا بر روی اینجا کلیک کنید.

یا بر روی لینک زیر کلیک کنید و در کامنتی لینک مفید خود را معرفی کنید. در همانجا توضیح نوشته‌ام و بهتره که قبل از ارسال کامنت ، مطالعه کنید ، چون تصحیح لینکها برای بعدا بسیار مشکله.!! 

http://ershaderashed.blog.ir/post/178

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : معرفی ,اینجانب ,خودش ,نظری ,غیره ,ندارد ,اسلامی ایران ,قوانین جمهوری ,جمهوری اسلامی ,بلاگستان بیان ,کلیک کنید ,قوانین جمهوری اسلامی ,جمهوری اسلامی ایران ,بحال اینجانب ندارد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

PGU Programming سئو خارجی طراحی کاتالوگ و چاپ کاتالوگ بهترین اموزش های بیت کوین و در آمد از آن آنتیک کالا مطالب عمومی زندگی در کره جنوبی عکاس حرفه ای